Enkele ervaringen van cliënten    

Vakvrouw lief en altijd bereidt het uiterste uit je te halen. Massage zijn zeer goed en doelgericht. Jessica heeft ook een luisterend oor. Werkt schoon en hygiënisch. Waar voor je geld.

Ik heb uitstekende ervaringen met de massage's van Jessica.

Haar persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en

ze draait geen standaard programma af maar stemt het helemaal af op mijn behoefte.

Ik heb Jessica al 2 jaar als masseuse omdat ik door een zittend beroep regelmatig last heb van lage rugklachten en algehele spierstijfheid. Jessica is in staat om met gedegen massages spierverklevingen en peesontstekingen te voorkomen en te genezen. Jessica combineert een uistekende kennis van het menselijk lijf met een aangename menselijke kant, een vrolijke lach en babbel en weet je snel op je gemak te stellen. Ik kan haar massages aan iedereen van harte aanbevelen.

Jessica voelt goed aan wat ik nodig heb.

Telkens ben ik weer aangenaam verrast hoe zij weet in te spelen op wat mijn spieren nodig hebben.

Door mijn aandoeningen, HMS, kunnen mijn spieren zich moeilijk zelf ontspannen door de vele triggerpoints. Daarom is het voor mij noodzakelijk om dit regelmatig los te laten masseren. Bij Sportmassagepraktijk Spijkenisse ben je dan zeker aan het goede adres. De rust die er in de behandelkamer heerst is heerlijk. Daarbij weet Jessica precies hoe mijn lichaam in elkaar zit en welke behandeling goed voor mij is. Ik kom altijd goed ontspannen van de behandeltafel af en kan dan weer even door. Al met al de plek voor mij om te ontspannen.

Vanaf ongeveer 11 weken zwangerschap heb ik heerlijke zwangerschapmassage van Jessica mogen krijgen. 

Nu met bijna 38 weken  was het denk ik een van de laatste keren. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Wat was het genieten en ontspannen.

Dank je wel xx

Doordat ik een kantoor baan heb en veel in de auto zit, heb ik met regelmaat last van mijn onderrug. Dan is het zeker wel fijn dat het los gemasseerd wordt, ook na een voetbalwedstrijd. Jessica weet dan precies de juiste plekken te behandelen, waardoor je heerlijk ontspannen van de behandeltafel afkomt. Ik ben zeer tevreden en raad Sportmassagepraktijk Spijkenisse zeker aan.